FORUM SZABÁLYZAT

Minden ami Citroen.

Moderátor: petikebx

admin
Site Admin
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2018 júl. 22 20:52

FORUM SZABÁLYZAT

Hozzászólás Szerző: admin » 2018 júl. 22 22:34

A hozzászóló felelős a saját hozzászólásaiért!

Figyeljen a helyesírásra, és a mondatszerkezetekre, hogy mondandója könnyen, és jól értelmezhető legyen. Próbálja meg egyértelműen, és röviden megfogalmazni a hozzászólását, hogy elkerülje az esetleges félreértésekből eredő vitákat, nézeteltéréseket. Egyes kirívó esetekben a moderátor szerkesztheti a hozzászólást, hogy az érthető(bb) legyen. Ezt jelölheti külön színnel is.

A csak két emberre tartozó információkat, személyes beszélgetéseket lehetőség szerint privát üzenetben küldje el. Az ilyen hozzászólásokat a moderátor törölheti.
Ne személyeskedjen, ne trágárkodjon, ne sértegessen másik fórumtagot, és ne utaljon annak politikai vagy egyéb más hovatartozására.
Sértő az, amin magunk is megsértődnénk, ha nekünk írnák.

A vitákat, vagy nézeteltéréseket privát üzenetben, vagy a fórumon kívül személyesen oldják meg, az ilyen jellegű hozzászólásokat külön értesítés nélkül töröljük.

Ne hozza nyilvánosságra másik fórumtag személyes adatait (nevét, telefonszámát, e-mail címét, stb.), kivéve ha az érintett személy ebbe beleegyezett.

Egy felhasználó egy regisztrációval rendelkezhet, a többes regisztrációkat töröljük. Előzetesen ismert technikai okokból ettől eltekinthetünk.

A túl gyakran ismételt, üzleti vagy egyéb zavaró hozzászólásokat előzetes jelzés nélkül töröljük.

Az egyértelmű spam, vagy robot által készített hozzászólásokat azonnal töröljük, és a szerzőt véglegesen kitiltjuk.

Tilos a privát üzenetben spam-ek küldése, valamint az oldalról szerzett e-mail címek ilyen célú használata.

A hozzászólást a megfelelő témájú topikban kell megtenni, ellenkező esetben az áthelyezésre vagy törlésre kerül. Az egy szavas, vagy a csak a privát üzenet küldésére utaló hozzászólásokat törölhetjük. Az egyes topikokban meg a topik címéhez illő, a témába vágó hozzászólásokat szabad beírni. Ha szükséges, az adminisztrátor létrehoz egy új topikot a témának, és áthelyezi az oda tartozó hozzászólásokat. Ezt lehet külön kérni is a moderátoroktól/adminisztrátoroktól.

A Gumiszoba tematikája nem kötött, de kerülendő az egyértelmű politikai utalás, a faji/vallási megkülönböztetés.

Azok a felhasználók, akik több esetben, vagy durván megszegik a fórum szabályzatát figyelmeztetésre, ismételt esetben kitiltásra kerülnek. A kitiltás lehet ideiglenes, vagy végleges is.

Az oldal készítõi és karbantartói semmilyen felelősséget nem vállalnak a fórumtagok hozzászólásaiért, és az az azokban szereplő tartalmakért.

Válasz küldése